Home   |   Offerte   |   Vacatures   |   Route   |   Contact
 
     
 


 


Notarispraktijk den Beer Poortugael is op de volgende wijze te bereiken met de auto:

Overzichtskaart met invalswegen Kaart van de buurt Detailkaart van de wijk

Komende vanuit Den Bosch

Vanaf de A2 vanuit Den Bosch volgt U de borden richting Centrum Eindhoven, Woensel, Son en Breugel, Helmond (A58). Aan het einde van de snelweg bij het stoplicht gaat U rechtsaf de J.F.Kennedylaan in. Deze weg volgt U tot aan de stoplichten. Vervolgens slaat U links af. Bij de rotonde (Berenkuil) gaat U rechtdoor (Insulindelaan). Bij de eerste stoplichten slaat U rechts af de Tongelresestraat in. Na de brug gaat U direct rechts af de Kanaaldijk Zuid op. Bij de stoplichten gaat U rechtdoor. U rijdt vervolgens rechts het Kerkplein op en U rijdt rechtdoor de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt Uw auto parkeren op het P2 parkeerterrein van het Dorint hotel.

Komende vanuit Weert/Maastricht

Vanaf de A2 gaat U bij knooppunt Leenderheide rechtdoor de Leenderweg op. Bij de rotonde Floraplein gaat U eveneens rechtdoor. U blijft de weg volgen tot aan het vijfde stoplicht. Daar slaat U rechtsaf de Hertogstraat in. Deze straat gaat over in de Vestdijk. Bij het derde stoplicht gaat U rechts af de Ten Hagestraat in. Vervolgens gaat U vrijwel direct linksaf het Kerkplein op en rijdt U de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt Uw auto parkeren op het P2 parkeerterrein van het Dorint hotel.

Komende vanuit Turnhout/Antwerpen

Vanaf de E34/A67 neemt U de afslag Waalre (afrit 33). U gaat links af onder het viaduct door en U rijdt de Aalsterweg in. Deze weg vervolgt U tot aan het zesde stoplicht. Daar gaat U rechts af de Hertogstraat in. Deze straat gaat over in de Vestdijk. Bij het derde stoplicht gaat U rechts af de Ten Hagestraat in. Vervolgens gaat U vrijwel direct linksaf het Kerkplein op en rijdt U de Tramstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het begin van de straat aan de rechterkant. U kunt Uw auto parkeren op het P2 parkeerterrein van het Dorint hotel.


Indien U gebruik wenst te maken van een routeplanner klik hier.