Home   |   Offerte   |   Vacatures   |   Route   |   Contact
 
     
 
 

Vacatures

Notarispraktijk den Beer Poortugael is een ambitieus notariskantoor in de binnenstad van Eindhoven. Het kantoor beschikt over hoogopgeleid personeel. Kwaliteit en cliŽntgericht werken heeft het kantoor hoog in het vaandel staan.

Wij zijn op zoek naar een fulltime

JURIDISCH MEDEWERKER / NOTARISKLERK

Mede vanwege de kleine omvang van het kantoor zullen de werkzaamheden divers van aard zijn: naast het bewaken van de telefoon, typewerk, het voorbereiden van nieuwe dossiers, het verzorgen van de post, het bijhouden van het repertorium en het bewaken van het archief zowel digitaal als in de praktijk e.d. zullen de werkzaamheden ook bestaan uit het ontvangen en verzorgen van de cliŽnten. De werkzaamheden worden bij voorkeur zoveel mogelijk zelfstandig uitgeoefend.

Wanneer goed, betrouwbaar en zelfstandig gewerkt wordt, geeft dat de mogelijkheid snel door te kunnen groeien naar de functie van notarieel medewerker en/of notarisklerk. Naast de mogelijkheid binnen kantoor carriŤre te kunnen maken, biedt het kantoor een zeer prettige werkomgeving, is goed geautomatiseerd en biedt het een prima salaris.

Ben je precies van aard, houd je van aanpakken, heb je een HAVO/VWO/HBO diploma op zak, heb je verstand van computers en vind je dat je over een representatief uiterlijk beschikt, zend dan je sollicitatiebrief met bijgevoegd Curriculum Vitae naar cdenbeerpoortugael@denbeer.nl of per post naar Notarispraktijk den Beer Poortugael, Tramstraat 35A, 5611 CN te Eindhoven ter attentie van mevrouw mr.drs. C.C. den Beer Poortugael. Voor inlichtingen is zij telefonisch bereikbaar op 040-2198404.

Wij zien je reactie graag tegemoet.